Masthead header

Om Mig

Hej!

Jag heter Nouna och är en passionerad fotograf bosatt i Göteborgs-trakten. Mitt intresse för bild har jag sedan barnsben då jag tecknat så länge jag kan minnas. Intresset för fotografi kom i senare tonåren och jag drömde länge om att ha ett mörkrum i badrummet. Det blev inget traditionellt mörkrum, men ett digitalt sådant.

Min passion är att fota människor – må det vara porträtt, gatufoton, bröllop eller modellfoton. För mig handlar det om att fånga ögonblick och känslor, men även personlighet. Jag älskar det avslappnade och genuina. Och folk som är glada på bild.

Jag fotograferar uteslutande digitalt och med befintligt ljus. Tycker att det är roligt att leta locations för fotograferingar och mitt bildspråk består gärna av mycket färger och kontraster. Jag har även en förkärlek för svartvitt (vem har inte det?).

Förutom att teckna och fota så gillar jag ord. Att läsa och få skriva. Jag brukade spela mycket piano, men tyvärr är min”Sabre dance” lite ringrostig just nu. Jag är också barnsligt förtjust i nya teknikprylar, att resa, slösurfa på sociala medier och långa sovmorgnar. En annan favoritsyssla är att hänga på något av Göteborgs alla kaféer och bara observera människor.

Till vardags studerar jag på heltid i dagsläget, men frilansar då och då. Utgår från Göteborg, men kan självklart förflytta mig. Hälsar på vänner i Stockholm, Uppsala och Örebro ibland. Min andra hemstad (i hjärtat) är London och jag åker dit så ofta jag kan. Den som kontaktar mig om att fota bröllop eller porträtt i London har garanterad förtur!

 

Vill ni få tag på mig är det bara att skicka iväg ett mail här eller på Facebook!